14

Antivirus van de volgende generatie

Bij AppSys bieden we een breed gamma aan van de beste producten in de markt, waaronder SentinelOne Endpoint Security. Deze antivirusoplossing maakt gebruik van artificiële intelligentie en machine learning modellen. Ze worden ingezet om files en andere data te analyseren op miljoenen kenmerken. Jouw voordeel? Je bent optimaal beschermd voor bekende én onbekende dreigingen.

Preventie van bedreigingen vóór uitvoering: SentinelOne gebruikt AI om bestanden en toepassingen te analyseren voordat ze worden uitgevoerd om schadelijke inhoud te identificeren en te blokkeren. Dit kan helpen om aanvallen te voorkomen dat ze ooit endpoints bereiken.

Endpoint detection and response: Continue monitoring, als een bedreiging wordt gedetecteerd, kan het platform automatisch actie ondernemen om de aanval te herstellen.

Cloudbeveiliging: SentinelOne kan workloads in iedere cloudomgeving beschermen tegen een verscheidenheid aan bedreigingen.

IoT-beveiliging: SentinelOne kan IoT-apparaten beschermen tegen een verscheidenheid aan bedreigingen.

Ransomeware rollback is een functie in sommige geavanceerde XDR-oplossingen waarmee organisaties hun versleutelde bestanden kunnen herstellen naar een staat van vóór de aanval, waardoor de effecten van een ransomware-aanval effectief worden teruggedraaid. Dit wordt bereikt door geavanceerde technologieën zoals continue gegevensbescherming, gedragsanalyse en machine learning te gebruiken om wijzigingen in bestanden in de loop van de tijd te monitoren en vast te leggen. Bij een ransomware-aanval kan de XDR-oplossing de getroffen bestanden snel terugzetten naar hun oorspronkelijke staat voordat de versleuteling plaatsvindt.


Belangrijke voordelen van Ransomware Rollback

  • Rapid Recovery– Ransomware rollback stelt organisaties in staat om hun bestanden snel te herstellen en normale bedrijfsvoering te hervatten, downtime te minimaliseren en de financiële impact van de aanval te verminderen.
  • Kosten besparing – Door gebruik te maken van ransomware-terugdraaiing kunnen organisaties voorkomen dat ze het losgeld betalen dat door de aanvallers wordt geëist, wat vaak een aanzienlijke kostenpost kan zijn.
  • Data Preservation – Ransomware rollback zorgt ervoor dat waardevolle gegevens niet verloren gaan of worden gecompromitteerd in geval van een aanval, waardoor de integriteit en vertrouwelijkheid van gevoelige informatie wordt gehandhaafd.
  • Verbeterde cyberweerbaarheid – De mogelijkheid om snel en efficiënt te herstellen van ransomware-aanvallen draagt bij aan de algehele cyberweerbaarheid van een organisatie, waardoor deze beter is voorbereid op toekomstige bedreigingen.