Nombre5

Onze missie

AppSys wilt de schakel zijn tussen technologie, innovatie en het bereiken van uw doelen.

In onze partnerships willen we onze klanten bijstaan in hun digitale transformatie met innovatieve en duurzame oplossingen. De versterking van uw medewerkers en een bijdrage leveren aan de maatschappij, staan hierin steeds centraal.

Onze visie

AppSys ICT Group is geen IT-leverancier, maar een strategische business partner, die oplossingen aanreikt op maat van uw strategische doelstellingen.

Kwaliteit

Goede kwaliteit afleveren is de fundamentele waarde bij alles wat we doen. Elk project dat we uitvoeren draagt bij aan het verbeteren van de kennis en kunde. We vinden het essentieel dat we als organisatie continu bijleren en daarom wordt elk project geëvalueerd en worden de verbeteringen binnen de organisatie doorgevoerd.

Wendbaarheid

We volgen de veranderingen in de markt kort op en spelen hier kort op de bal. Ook de urgente vragen van klanten proberen we steeds zo snel mogelijk te beantwoorden en staan voor hen klaar wanneer nodig.

Vertrouwen

Vertrouwen staat voor ons aan de basis van een goed partnership. Klanten vertrouwen ons het beheer van hun IT-omgeving en -projecten toe, dus moeten ze ten allen tijde op ons kunnen rekenen. We maken er dan ook een erezaak van om onze afspraken na te komen. We staan 24x7 klaar, indien er iets niet is verlopen zoals gepland.

Integriteit

Integriteit is inherent verbonden met alles wat we doen. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en op een respectvolle manier met elkaar omgaan zijn hierin onmisbare eigenschappen.

Ondernemerschap

We proberen een klimaat te creëren waarin iedereen kan functioneren op zijn eigen niveau en kan groeien van uit zijn eigen sterkte. We moedigen al onze werknemers dan ook aan om initiatief te nemen en hun schouders onder interne projecten te zetten.

Gelukkige werknemers

We ervan overtuigd dat je zonder een goede bedrijfscultuur niet succesvol kan zijn als organisatie. We besteden hier dag in dag uit enorm veel aandacht aan. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere medewerker met plezier naar het werk kan komen. Want gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten!