APPSYS JUNI 23 3

Onze missie

AppSys is de schakel tussen technologie, innovatie en ontzorging. Bij AppSys gaan we verder dan de oplossing, we kijken hoe jouw bedrijf een stap vooruit kan zetten met behulp van technologie.

Ons doel? Jouw medewerkers versterken en een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Onze visie

AppSys ICT Group is geen IT-leverancier, maar een strategische business partner. We reiken oplossingen aan op maat van jouw strategische doelstellingen.

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is de fundamentele waarde bij alles wat we doen. Elk project dat we uitvoeren draagt bij aan het verbeteren van onze kennis en kunde. We vinden het essentieel dat we als organisatie continu bijleren en daarom wordt elk project geëvalueerd en verbeteringen binnen de organisatie doorgevoerd.

Wendbaarheid

We volgen de veranderingen in de markt nauwgezet op en integreren ze snel in onze diensten. Ook urgente vragen van klanten proberen we steeds zo snel mogelijk te beantwoorden. We staan voor hen klaar wanneer ze onze hulp nodig hebben.

Vertrouwen

Vertrouwen staat voor ons aan de basis van een goed partnership. Klanten vertrouwen het beheer van hun IT-omgeving en -projecten aan ons toe, dus ze moeten te allen tijde op ons kunnen rekenen. Bij AppSys zijn we “waarmakers”, op ons kan je vertrouwen. We staan 24/7 voor je klaar.

Integriteit

Integriteit is inherent verbonden met alles wat we doen. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en op een respectvolle manier met elkaar omgaan zijn hierin onmisbare eigenschappen.

Ondernemerschap

We proberen een klimaat te creëren waarin iedereen kan functioneren op zijn eigen niveau en kan groeien vanuit zijn eigen sterkte. We moedigen al onze werknemers dan ook aan om initiatief te nemen en hun schouders onder interne projecten te zetten.

Gelukkige werknemers

We zijn ervan overtuigd dat je zonder een goede bedrijfscultuur niet succesvol kan zijn als organisatie. We besteden hier dag in dag uit enorm veel aandacht aan. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere medewerker met plezier naar het werk kan komen. Want gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten!