APPSYS JUNI 23 53

Dit is onze organisatie.

AppSys ICT Group is een full service IT-organisatie met locaties in Houthalen en Peer in België en Eindhoven in Nederland. We richten ons op bedrijven die het maximale rendement uit hun IT-projecten willen halen. AppSys spitst zich toe op vier hoofdactiviteiten: Cloud, Managed Services, Consultancy en Security. We bieden onder andere diensten aan zoals 24/7 monitoring en support, servicedeskbeheer, totaalbeheer van complete IT-infrastructuren en consultancy aan organisaties met een eigen IT-afdeling.

We zijn enorm trots op onze vaste klantengroep die we iedere dag mogen ondersteunen met ons team: gaande van kleine kmo’s tot enterprises, verdeeld over diverse sectoren zoals retail, productie, onderwijs, vzw’s, zorg, overheidsinstellingen en meer.

Hoe het allemaal begon.

In 2012 sloegen Kris Nijs (Business IT Solutions) en Werner Jans (JANS ICT Consulting) de handen in elkaar om een nieuwe onderneming op te starten: AppSys ICT Group. Op dat moment werkten ze al meer dan vijf jaar nauw samen en hadden ze hetzelfde doel voor ogen: IT-projecten realiseren van topkwaliteit met een team van ervaren consultants. Hoe ze dat juist gingen doen en met hoeveel ze dan zouden zijn, daar hadden ze nog geen idee over. Het belangrijkste doel: medewerkers in dienst hebben die graag komen werken én beschikken over de nodige kennis, zodat de kwaliteit van de aangeboden diensten hoog blijft.

Zo gaan we te werk.

Bij AppSys staat kennis centraal. Dat betekent dat onze ervaren medewerkers voortdurend worden bijgeschoold. Op die manier gaan we altijd vol overtuiging op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Samenwerken met AppSys kan op jouw manier. Je hebt de mogelijkheid om uitgewerkte oplossingen in eigen beheer te behouden, maar je kan je IT-infrastructuur ook zorgeloos aan ons uitbesteden. Op ons kun je vertrouwen.

Dit zijn onze mijlpalen.

In de loop der jaren zijn er al mooie mijlpalen bereikt. Hoewel we zijn begonnen in een klein kantoor in Peer, verhuisden we al snel naar Houthalen en sinds 2021 voegden we er ook onze locatie in Peer aan toe om onze verdere groei te verwezenlijken. Er kwam ook erkenning door vendoren aan de hand van Gold of Platinum partnerships, maar ook door nominaties in 2020 en 2021 als Sterkst Groeiende Bedrijf in Limburg (Trends Gazelle).

AppSys ICT Group in 2024.

Onze organisatie groeide de laatste jaren razendsnel en intussen hebben we bijna 70 medewerkers in dienst, elk met hun eigen expertise. Bij AppSys blijven we groeien, maar we verliezen nooit onze filosofie uit het oog: een voortdurende focus op kwaliteit en kennis.