Wees voorbereid en beveilig je IT-omgeving.

Het aantal gevallen van cybercriminaliteit stijgt ieder jaar. In 2022 ging het zelfs om 28% meer aanvallen. Één van de meest voorkomende is een “ransomware’ aanval waarbij criminelen de data van bedrijven gijzelen voor losgeld. 76% van deze aanvallen komt binnen langs de mailbox. Wanneer je slachtoffer wordt van een cyberaanval, kost het je bedrijf niet alleen heel veel geld, het kan er zelfs voor zorgen dat je failliet gaat. Het is dus enorm belangrijk dat je organisatie goed beschermd is tegen cybercriminaliteit.1

AppSys heeft de juiste kennis en middelen in huis om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen op vlak van IT-security.

Alles over onze security audit.

Meer weten?

Download ons e-book over al onze managed service diensten. Ontdek alle diensten en een uitgebreide omschrijving in ons e-book.

Onze oplossingen

Endpoint Security.

De veiligheid van je netwerk is net zo sterk als de zwakste schakel binnen je IT-infrastructuur. Cybercriminelen worden steeds inventiever. Een goede bescherming van je clients en servers is een must om je te beschermen tegen ransomware, malware en advance persistent threats. Met endpoint security zet je al een goede eerste stap.

Meer over Endpoint Security

Meer over Endpoint Security

Next Generation Firewall.

Je hebt allicht al een keer gehoord van Next Generation Firewalls, maar wat is het verschil tussen een traditionele firewall en een NGFW? Firewalls van de volgende generatie zijn ‘Application Aware’. Dat wil zeggen dat de firewall “slim” is en snel de juiste applicatie traceert en het netwerkverkeer kan controleren.

Meer over NGF

Meer over NGF

Disaster Recovery.

Het verlies van je e-mails, bestanden en andere bedrijfsdata heeft onmiddellijke gevolgen voor de dagdagelijkse werking binnen je bedrijf. En dan hebben we het nog niet over de financiële kater die je eraan overhoudt. Hoewel Disaster Recovery (een noodplan) eerst was weggelegd voor de grote spelers onder ons, moet iedere onderneming, groot of klein, vandaag de dag beroep doen op DR.

Meer over DR

Meer over DR

Security-as-a-Service

Onze doelstelling op vlak van security is dat je medewerkers en organisatie op een veilige manier kunnen (samen)werken en communiceren. Daarom introduceert AppSys een Security-as-a-Service building block bovenop onze Managed Services oplossing. Of natuurlijk als alleenstaande oplossing, volledig op maat en schaalbaar voor jouw business.

Meer over SaaS

Meer over SaaS

Security audit

Een security audit brengt al je kwetsbaarheden in kaart. Voor je denkt aan oplossingen, moet je eerst weten wat de potentiële valkuilen zijn binnen je IT-omgeving. Door een security audit leggen we de pijnpunten van jouw organisatie bloot.


Meer over onze security audit

1 https://techpulse.be/nieuws/34...